FBTO bootverzekering vergelijken

6 stemmen, gemiddeld: 3,83 van de 56 stemmen, gemiddeld: 3,83 van de 56 stemmen, gemiddeld: 3,83 van de 56 stemmen, gemiddeld: 3,83 van de 56 stemmen, gemiddeld: 3,83 van de 5

FBTO bootverzekering vergelijken met handig overzicht.

We hebben weer een nieuwe bootverzekering toegevoegd aan onze vergelijkingstabel, de bootverzekering, of pleziervaartuigverzekering, van FBTO.

Ontdek de kenmerken van de FBTO Bootverzekering. De bootverzekering van FBTO biedt uitgebreide dekking om jouw droomvaartocht in alle opzichten te beschermen. Lees verder om te ontdekken of de FBTO Bootverzekering een goede keuze is voor bootliefhebbers.

De FBTO Bootverzekering is een uitgebreide bootverzekering. Bij totaal verlies vergoedt FBTO niet de dagwaarde, maar de aanschafwaarde. Ben je lid van een erkende watersportvereniging? Dan krijg je ook nog eens 10% korting op de premie.

6 stemmen, gemiddeld: 3,83 van de 56 stemmen, gemiddeld: 3,83 van de 56 stemmen, gemiddeld: 3,83 van de 56 stemmen, gemiddeld: 3,83 van de 56 stemmen, gemiddeld: 3,83 van de 5
De FBTO bootverzekering is een uitgebreide bootverzekering. Bij totaal verlies vergoedt FBTO niet de dagwaarde, maar juist de aanschafwaarde.
Prijs per maand (vanaf)

€ 2,20

Kenmerken
- Tot 50% no-claimkorting
- Kies of je verhuur wilt verzekeren
- Je kunt ook opvarenden meeverzekeren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De FBTO Bootverzekering begrijpt dat elke boot verschillend is en dat jouw behoeften kunnen variëren. Daarom biedt deze verzekering meerdere dekkingsmogelijkheden die je naar wens kunt aanpassen. Of het nu gaat om een zeilboot, motorboot, sloep of een ander type vaartuig, je kunt een polis op maat samenstellen die precies past bij jouw boot en jouw unieke situatie.

Allrisk dekking

Met de FBTO Bootverzekering profiteert u van een uitgebreide allrisk dekking. Dit betekent dat uw boot verzekerd is tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld aanvaringen, stormen, brand, diefstal, vandalisme en andere onvoorziene gebeurtenissen. U kunt met een gerust hart genieten van uw vaartocht, wetende dat uw bezit optimaal beschermd is.

Aantrekkelijke premies en no-claimkorting

FBTO streeft naar transparantie en klanttevredenheid, en dat merkt u in de aantrekkelijke premies van hun bootverzekering. Bovendien belonen ze voorzichtig vaargedrag met een no-claimkorting. Hoe langer je schadevrij vaart, hoe meer je kunt besparen op de premie. Een stimulans om veilig en verantwoord te varen.

Snelle en efficiënte schadeafhandeling

In het ongelukkige geval dat je schade aan jouw boot hebt, wil je natuurlijk dat de afhandeling soepel en snel verloopt. FBTO begrijpt dit en heeft een goed georganiseerde schadeafhandeling, waarbij je kunt rekenen op een professioneel team dat je bijstaat gedurende het hele proces.

Aanvullende dekkingsopties

Naast de basisdekking biedt FBTO een scala aan aanvullende dekkingsopties om jouw bootverzekering verder aan te passen aan uw wensen. Denk hierbij aan pechhulp, ongevallen opvarendenverzekering en rechtsbijstand. Zo ben je altijd goed voorbereid op eventuele onvoorziene situaties.

Conclusie FBTO bootverzekering

Met de FBTO Bootverzekering geniet je onbezorgd van jouw vaaravonturen, wetende dat je kostbare bezit uitstekend beschermd is. De flexibele dekkingsmogelijkheden, allrisk dekking, aantrekkelijke premies, no-claimkorting en efficiënte schadeafhandeling maken deze verzekering tot een goede keuze voor bootliefhebbers. Kies voor FBTO en laat jouw passie voor varen samengaan met gemoedsrust en zekerheid.

6 stemmen, gemiddeld: 3,83 van de 56 stemmen, gemiddeld: 3,83 van de 56 stemmen, gemiddeld: 3,83 van de 56 stemmen, gemiddeld: 3,83 van de 56 stemmen, gemiddeld: 3,83 van de 5

Ervaring met deze bootverzekering? Geef dan hieronder jouw beoordeling:

SlechtOnvoldoendeVoldoendeGoedUitstekend
Laden...